Свобода Коджаманова

Свобода Коджаманова
Мениджър

dblue_Mail Envelope
dblue_Phone

Свобода Коджаманова започва кариерата си в Colliers International през 2002 г. като Консултант жилищни имоти. Занимава се с продажби, отдаване под наем и представляване на наематели, като обслужва различни международни корпорации, дипломатически институции и неправителствени организации. През 2017 г., след като обогатява професионалния си опит, работейки за други компании, тя отново става част от Colliers като Мениджър жилищни имоти.

Преди това, между 2008 – 2013 г., Свобода е била Мениджър маркетинг и продажби българското подразделение на AFI Europe. Отговаряла е за директните продажби, маркетинга и преговорите с клиенти за проектите на компанията в страната. По-късно, през 2013 г. Свобода се присъединява към ECE Projectmanagement Bulgaria като Лизинг мениджър, ангажиран с управлението и координацията на отдаването под наем на търговските площи в два от мащабните търговски центрове в София: Serdika Center Sofia и Mega Mall Sofia. Тя е част от екипа в продължение на 4 години.

Свобода има магистърска степен по ПР и масови комуникации от НБУ и бакалавърска по Филология от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“.