Имоти в Испания

Портфолиото от жилищни имоти на Colliers включва възможности за закупуване на имот в чужбина. Проектите, които предлагаме в момента, се намират в най-популярните туристически дестинации в Испания.

Benidorm Beach Collection

Бенидорм е един от най-големите туристически центрове в Испания. Разположен е на брега на Средиземно море в провинция Аликанте, Валенсия. Бенидорм е подходяща дестинация за почивка независимо от сезона, тъй като температурата обикновено надхвърля 18 градуса. Той предлага редица възможности за развлечения. В града има три големи плажа, увеселителни паркове, заведения за хранене, барове и клубове, места за пазаруване и местни забележителности. Бенидорм също така е домакин на различни събития, международни фестивали и конкурси. Популярният туристически център се намира на 1 час път от летището, а придвижването из града е изключително лесно благодарение на отличната автобусна мрежа.

Sotogrande

Сотогранде e една от най-престижните, ексклузивни и дискретни туристически зони в Европа, разположена в привилегирован анклав, заобиколена от природа и гори от корков дъб, планински пейзажи и от Средиземно море. С повече от 300 слънчеви дни, Сотогранде е идеалното място за целогодишен престой или за релаксираща почивка, където сигурността, семейната атмосфера и дискретният лукс са основните акценти. Идеалното място за любителите на голф, мотоциклетизъм, езда, тенис, водни спортове.

Сотогранде е световноизвестен с яхтеното си пристанище, полото и особено с практикуването на голф. В рамките на Сотогранде има 8 великолепни игрища, сред които известните R.C.G Sotogrande и Real Club Valderrama, дом на първата Ryder Cup в континентална Европа и известния Valderrama Masters, който всяка година събира много посетители. Несъмнено това е рай за голфърите, който наброява повече от 70 игрища по крайбрежието на Коста дел Сол. Сотогранде се намира на 30 минути от Марбея и на 20 минути от Гибралтар.

Имотите, които Colliers предлага са подходящи както за лично ползване, така и за инвестиция. Нашите консултанти ще бъдат до Вас през целия процес на избор на подходящ апартамент, къща или вила и придобиването му, като ще Ви осигурят спокойно, гладко и безпроблемно преминаване през процеса.