Имоти в Испания

Портфолиото от жилищни имоти на Colliers включва възможности за закупуване на имот в чужбина. Проектите, които предлагаме в момента, се намират в най-популярните туристически дестинации в Испания.

Benidorm Beach Collection

Бенидорм е един от най-големите туристически центрове на Испания. Намира се на брега на Средиземно море в провинция Аликанте, Валенсия. Бенидорм е подходяща дестинация за почивка независимо от сезона, тъй като температурата обикновено надвишава 18 градуса. Предлага редица възможности за забавление. Градът има три големи плажа, увеселителни паркове, заведения за хранене, барове и клубове, дестинации за пазаруване и местни атракции. Бенидорм също е домакин на различни събития, международни фестивали и конкурси. Популярният туристически център се намира на 1 час път от летището и придвижването из града е изключително лесно благодарение на отличната автобусна мрежа.

Sotogrande

Сотогранде се счита за една от най-престижните, изключителни и дискретни урбанизации в Европа, разположена в привилегирован анклав, заобиколен от природа и гори от корков дъб, планински пейзажи и окъпан от Средиземно море. С повече от 300 слънчеви дни, Сотогранде е идеалното място за живеене през цялата година или за релаксираща и привилегирована почивка, където сигурността, семейната атмосфера и дискретният лукс са акцентите. Идеалното място за любителите на спорта, като голфъри, ветроходци, колоездачи, ездачи и тенисисти.

Сотогранде е световно известен със своето яхтено пристанище и морски съоръжения, поло и особено с практикуването на голф. В рамките на Сотогранде има 8 великолепни игрища, сред които известният R.C.G Sotogrande и Real Club Valderrama, дом на първата Ryder Cup в континентална Европа и известния Valderrama Masters, който всяка година носи много посетители. Несъмнено рай за голфърите, който наброява повече от 70 игрища по крайбрежието на Коста дел Сол. Сотогранде е на 30 минути от Марбея и на 20 минути от Гибралтар.

Имотите, които Colliers предлага са подходящи както за лично ползване, така и за инвестиция. Нашите консултанти ще бъдат до Вас през целия процес на избор на подходящ апартамент, къща или вила и придобиването му, като ще Ви осигурят спокойно, гладко и безпроблемно преминаване през процеса.