Весела Петрова

Весела Петрова
Мениджър / HR & Маркетинг

Весела Петрова става част от Colliers Internationalпрез 2004 г. От тогава се занимава с консултантски услуги за човешки ресурси в сферата на управление на хора, подбор и селекция, обучение и развитие, управление на представянето, вътрешна комуникация. В качеството си на ключова фигура в компанията, тя има главната заслуга за структурирането и въвеждането на професионални ЧР практики в Colliers Bulgaria. Като опитен специалист, тя участва в проектния екип, който създава и имплементира ЧР политиките и процедурите в офисите на компанията в Югоизточна Европа. През 2013 г. Весела започва да се занимава и с корпоративния маркетинг, ПР и медия комуникация. Понастоящем тя заема позицията Мениджър ЧР и маркетинг.

Преди да се присъедини към Colliers, Весела е работила като Мениджмънт асистент в TMF Services – международна компания за услуги в сферата на счетоводство, ЧР, управление на фондове, инвестиции, както и мениджмънт на недвижими имоти.

Весела е завършила специалност Международни икономически отношения в УНСС. Притежава диплома за управление на ЧР от Chartered Institute of Personnel and Development. Тя е сертифициран кариерен консултант, експерт по системата за личностен анализ „Томас“ (DISC), НЛП мастър практик и медиатор, регистриран в Единния регистър на медиаторите в България.