Имоти под наем в София

Имоти под наем в София

Предлагане на недвижими имоти под наем в София не липсва. Броят хора, които с готовност наемат квартира тенденциозно се покачва, което ясно говори, че населението на столицата расте.

На пазара има достатъчно търсене и предлагане. Това е общовалидно както за квартирите, така и за луксозните имоти за продажба в София, които можете да намерите в сайта на Colliers.

Голям процент от младите хора избират да наемат луксозен имот вместо да инвестират в покупката на свой собствен. Причината често се крие в любовта им към свободата и възможността да сменят жилището според работното място.

Луксозни апартаменти под наем в затворени комплекси в София

Под наем в столицата се търсят безспорно повече апартаменти, отколкото какъвто и да е друг тип жилище. Това може да се обясни с по-ниската цена за наем и по-достъпните локации. Луксозните едностайни, двустайни и тристайни апартаменти в столицата се намират в нови кооперации в затворени комплекси.

По отношение на кварталите няма ограничение. Такива лукс квартири могат да се намерят както в центъра, така и в крайните квартали като Драгалевци, Витоша, Малинова долина и т.н.

В colliers-residential.bg има едностайни, двустайни и тристайни луксозни апартаменти под наем в затворени комплекси в София, измежду които може да намерите идеалния за вас.

Луксозни къщи под наем в София

За никого не бива да е изненада, че луксозни къщи под наем в София се търсят толкова, колкото и апартаменти.

Те са идеални за семейства с деца, които искат повече спокойствие и сигурност. Този тип недвижими имоти осигуряват необходимото пространство и уют, за да се чувства човек на мястото си. Те имат много стаи и широки общи пространства, които да оползотворите за семейни вечери или игри с децата.

В сайта на нашата брокерска агенция може да намерите къщи с различна квадратура и местоположение в столицата. Предлагаме обзаведени къщи, които с лекота ще можете да превърнете и почувствате като свой собствен дом.