Colliers International е една от най-големите международни фирми за услуги в сферата на недвижимите имоти с 16,000 служители в над 554 офиса в 66 страни. В България компанията работи от 1991 г. и е безспорен лидер на пазара. Понастоящем, Colliers International представлява някои от най-иновативните и професионално планирани проекти във всички сегменти на недвижимите имоти - включително офиси и бизнес паркове, търговски, логистични, индустриални и жилищни площи. От юни 2015 г. Colliers се търгува на NASDAQ под символа “CIGI” и на фондовата борса в Торонто под символа “CIG”. През 2016 г. на годишните награди CEE Quality Awards за качество на услугите в сферата на недвижимите имоти, Colliers International е отличена за пети пореден път за най - добра консултантска компания в категория “Индустриални площи”. Последното годишно проучване на Lipsey класира Colliers като третата най-разпознаваема компания за недвижими имоти в света.

 

Услугите, които Colliers предоставя са:

 

  • консултантски услуги за жилищни имоти
  • представляване на инвеститори и наематели
  • инвестиционни транзакции
  • управление на недвижими имоти
  • управление на премествания
  • оценки и анализи
  • юридически услуги
  • маркетинг консултиране
  • пазарни проучвания
  • интериорен дизайн

 

Обадете се на +359 2 976 9 976, за да получите повече информация.

Нашите консултанти са професионалисти, които притежават необходимите знания и умения, за да управляват целия процес по покупка или наем на жилище от начало до край. Можем да Ви предложим къщи и апартаменти в затворени комплекси в районите Малинова долина, Бояна, Камбаните, Манастирски ливади, Бистрица, Лозенец, Кръстова вада, Драгалевци, Витоша и др. Ще Ви спестим време, усилия и енергия, и ще постигнем желания резултат.

 

 

ПРОДАЖБИ 

      Специалистите от отдел Жилищни имоти на Colliers притежават дългогодишен опит в консултирането на клиенти, които търсят да закупят мечтания дом. Ние работим с доказани на пазара инвеститори и предлагаме само най-висококачествените проекти. Портофолиото ни включва апартаменти и къщи, както самостоятелни, така и като част от затворени комплекси. Подробна информация за имотите можете да намерите в секция Проекти на уебсайта.

НАЕМИ

      Ако желаете да наемете апартамент или къща в гр. София, ние можем да Ви помогнем. В базата ни данни присъстват само най-висококачествените имоти на пазара. Можете да разчитате на нашия опит, ефективност и бърза реакция. Обадете се на +359 2 976 9 976, за да проверите актуалните оферти, които отговарят на конкретното Ви търсене и да получите професионален съвет от консултант на Colliers.

ПРЕПОРЪКИ