Модерна сграда в център

Модерна сграда в център

Квартал: Център
Апартаменти: 68 - 133 кв.м.
Етап: в строеж

Модерна жилищна сграда със смесено предназначение в централна част на София. Намира се в непосредствена близост до парк Заимов и на пешеходно разстояние от изграждащата се метростанция „Театрална“. Сградата е на 16 етажа. Ще разполага с високоскоростни асансьори, позволяващи бързо придвижване. Фасадата ще бъде изпълнена с окачени алуминиеви панели, характеризираща се с висока устойчивост на температурни амплитуди, висока водонепропускливост и гладка повърхност.


Апартаментите с издават с монтирани алуминиеви радиатори като температурата се регулира индивидуално за всяко помещение. Висококачествената алуминиева дограма на Schuco или Reynaers Aluminium с енергийно ефективен стъклопакет допринася за енергийната и разходно-ефективната топлоизолация. Абонатна станция в подземния етаж е свързана към топлопреносната мрежа на Топлофикация София.

Дворното пространство ще бъде аранжирано с висока и ниска дървесна растителност с площ над 1000 кв.м. На разположение за живущите е предвиден детска площадка. Към сградата е наличен подземен паркинг на 2 нива.

Срок на завършване - юни 2021 година.