Панорама София

Панорама София

Квартал: Малинова долина
Апартаменти: 140 - 442 кв.м.
Етап: завършен

Качество и комфорт в полите на Витоша

Панорама София е седеметажна сграда, разположена в полите на Витоша, предлагаща разнообразие от апартаменти с различни квадратури и разпределения, и подземно ниво с паркоместа.

Сградата се отличава с превъзходна гледка към Витоша и панорамен изглед към града. Несравними предимства са близостта до планината и спокойната среда за живеене, в съчетание с отличната инфраструктурна обезпеченост и бърз достъп до важни пътни артерии, търговски и бизнес локации.

Инвеститор на проекта Панорама София е „Резиденшъл Парк София“ ЕООД, дъщерно дружество на Lindner Vermoegensverwaltungs GmbH, част от групата Lindner, Germany. "Резиденшъл Парк София" е инвеститорът на едноименния жилищен комплекс от затворен тип - първият по рода си в тези мащаби за България.

Местоположение:

Панорама София се намира в полите на Витоша, във все по-динамично развиващата се и същевременно спокойна и уединена югоизточна част на столицата.

Локацията е в непосредствена близост до спортен магазин Декатлон, както и до Икеа, Sofia Ring Mall, Бизнес Парк София и Резиденшъл Парк София.

Сградата представлява един напълно самостоятелен проект, който разполага с всички удобства и услуги на търговската зона на Residential Park Sofia, но собствен достъп и управление и поддръжка.

Панорама София е само на:

3 минути от IKEA
3 минути от Кино Арена;
3 минути от Бизнес Парк София;
5 минути от Бистрица;
5 минути от кабинков лифт Симеоново;
15-20 минути от центъра на града;
15-20 минути от летище София.

Материали и изпълнение:

Концепцията на сградата на Панорама София е развита на база завишени критерии за енергийна ефективност по отношение отопление и охлаждане. Основните елементи, които допринасят за добрата топлоизолация на фасадата са: тухлени зидарии, фасадна топлоизолация и фасадна дограма.

Подобрена шумоизолация на сградата е осигурена в две направления – вътрешна, между стаи, апартаменти, общи части, и външна – между сградата и околните източници на шум.

Приложените материали и системи намаляват околните шумове с до 95% като по този начин се осигурява тиха и комфортна среда за живеене.

Допълнителна Информация
Capture 1 Capture 2 Capture 3 Capture 4 Capture 5 Capture 6