Лагера Тюлип II

Лагера Тюлип II

Квартал: Лагера
Апартаменти: 95 - 110 кв.м.
Етап: в строеж

Новият жилищен комплекс от затворен тип Лагера Тюлип II е разположен в кв. „Лагера“, в непосредствена близост до изградения през 2010 г. комплекс Лагера Тюлип І, на тихо място с много зеленина. Намира се на комуникативна локация със спирки на градски транспорт в непосредствена близост. Комплексът предлага функционални двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти. Проектирани са  с просторни дневни, компактни кухни с трапезарии, спални, дpешници и бани, като безгредовата конструкция позволява промени в разпределението. Апартаментите на последен етаж разполагат с панорамни тераси.


Вътрешното дворно пространство ще бъде оформено с алпинеуми, кът за почивка с пейки и перголи, детска площадка. За нуждите на новите обитатели е на разположение подземен паркинг за 132 автомобила, обособени външни паркоместа – 65 бр., както и паркинг за хора със специални нужди и места за велосипеди. За целия комплекс е предвидено централно топлоснабдяване.

Районът е наситен с обекти на обществено обслужване, а в непосредствена близост се намира парк Лагера. Транспортната комуникация се осъществява от бул. Цар Борис ІІІ чрез кръстовището с ул. Мъглен и отвореното ново кръстовище на ул. Йосиф Цанков. Обслужващите трамвайни и автобусни линии по бул. Цар Борис ІІІ предлагат бърз и удобен превоз до идеалния център на гр.София. Наблизо до комплекса ще бъде налична и спирка на Софийското метро (станция 14 на ул. Житница и бул. Цар Борис ІІІ).