Mountain Views

Mountain Views

Квартал: Бистрица
Къщи: 332 - 535 кв. м.

Селище Mountain Views – Бистрица е комплекс от 17 еднофамилни къщи, разположени в най-високата част на Бистрица в непосредствена близост до началото на парк „Витоша”. Комплексът е  завършен, с изградена вътрешна инфраструктура, поддръжка на общите части и дворните пространства. Архитектурата наподобява традиционния за България „възрожденски стил” с еркерни етажи, облицовани с дърво и камък.


Проектът отговаря на всички съвременни изисквания за комфортно обитаване – с широки и удобни помещения, спални с прилежащи бани, вградени гардеробни стаи, гаражи, достатъчно сервизни помещения.

Местоположение:

Mountain Views - Бистрица се намира на хълма „Богдана”, в най-високата част на с. Бистрица  на 1000 м надморска височина. То е само на 6 км. от околовръстното шосе на София.

Характеристики:

- прекрасни гледки;

- локация, съчетаваща близостта с природата и града;

- собствен двор към всяка къща;

- контролиран достъп и охрана;

- сигурна среда за вашите деца.

Предимства:

В комплекса са използвани най-съвременни технологични решения, които водят до оптимално използване на природните ресурси като слънце, въздух и вода и до висока енергийна ефективност. Съвкупният ефект от прилагането на системите за отопление и охлаждане, 10 см топлоизолация и петкамерните дограми с К стъкло, намаляват до 3 пъти очакваното потребление на електроенергия.