Апартамент с 2 спални

Апартамент с 2 спални

Квартал: бул. "България"
Апартаменти: 122 кв.м.

Colliers предлага за наем апартамент с 2 спални, намиращ се на бул. "България". Жилището се намира на 12-ти етаж в една от най-модерните и авангардни новопостроени сгради в София. Разположена на комуникативна и съвременна градска локация - бул. "България", сградата предлага две отправни точки на своите обитатели - динамичният и забързан ритъм на столицата, съчетан с величествения и монолитен силует на планината.

Функционалното разпределение на помещенията - дневна с кухненски кът и балкон, две непреходни спални, отделени от дневната зона чрез баня, тоалетна, складово помещение и просторно антре гарантират комфорт и висок стандарт на обитаване. Остъклените фасади предлагат изпълненео с дневна светлина вътрешно пространство и прекрасни панорамни гледки. Апартаментът е напълно обзаведен, със стилно и елегантно излъчване. Отоплението на апартамента е на газ. За нуждите на наемателите се предоставя 1 подземно паркомясто.

 

В района се предлага разнообразие от услуги - в близост се намират Bulgaria Mall, Vertigo Tower, Fitness Pulse, МБАЛ „Света София“, големи супермаркети, множество ресторанти и уютни квартални кафетерии. Главната пътна артерия - бул. "България" осигурява директна и бърза връзка, както с градския център, така и с Витоша.