Kъща с 3 спални в Комплекс Свети Георги Победоосец

Kъща с 3 спални в Комплекс Свети Георги Победоосец

Квартал: Камбаните
Къщи: 234 кв.м.
Етап: завършен

Напълно обзаведена самостоятелна къща за продажба в Комплекс Свети Георги Победоносец. Къщата е разположена на три нива, едното от които полу-подземно, разполага със собствен двор и е завършена по индивидуален дизайнерски проект. 

Приземен етаж: студио с обособена спалня, дневна и баня, мокро и техническо помещение;

Партер: входно антре, кухня отворена към трапезария и дневна, тоалетна, приземна тераса и двор;

Първи етаж: три спални, две бани и тераса

Предимства:

Отлична инвестиция - с покупката на дом в комплекса Вие ставате притежател на къща със собствен двор в един от най-перспективните и престижни райони на София. Св. Георги Победоносец предлага дом, не имот!

Спокойствие и сигурност - живата охрана и най-модерните технически охранителни системи гарантират сигурността и комфорта на вашето семейство и имущество. Контролираният достъп в комплекса осигурява не само охраната на собствеността, но и спокойствието както на вас, така и на децата ви.

Близо до бизнеса - с ключовото си местоположение — на минути от най-големия бизнес парк в София, модернизираното летище и бъдещия административен център на столицата на бул. Цариградско шосе, компексът е идеален избор за динамичния бизнес човек, които не иска да губи време в натоварения трафик.

Отдих и лайфстайл - детски град Камбаните е един от най-спокойните и екологични райони на София. Близостта на парк Витоша и Лозенската планина гарантира постоянен приток на свеж въздух. Панчаревското езеро и язовир Искър привличат любителите на водни спортове и запалените планинари. Симеоновският лифт пък е запазена марка за любителите на зимни приключения.

Местоположение:

Комплекс Св. Георги Победоносец се намира в местността Камбаните. На няколко минути от Бизнес Парк София, кабинков лифт Симеоново, аерогара София и язовир Искър. В този район са и Англо-Американското училище и монумент Камбаните.
          
В близост ще намерите най-добрите учебни заведения за вашите деца, големи бизнес и търговски паркове, аптеки, болници, магазини, кино. Разположението на Св. Георги Победоносец предлага всички предимства на централен градски район, но добавя към тях тишина, спокойствие, чиста природа и лично пространство.