Апартамент с четири спални в Резиденшъл Парк София

Апартамент с четири спални в Резиденшъл Парк София

Квартал: Малинова долина
Апартаменти: 198 кв. м.
Етап: завършен

Изключително функционален апартамент за продажба във втората фаза на Резиденшъл Парк София. Жилището е разположено на партер, състои се от кухня отворена към трапезария и дневна, четири спални, две бани, мокро помещение, тоалетна за гости и зимна градина. Отличава със самостоятелно обособено дворно пространство и се продава без довършителни работи. Паркирането е решено с подземни гараж и паркомясто, а в допълнение има и мазе. 

Описание:

Резиденшъл Парк София е първият по рода си жилищен проект от затворен тип, в който има квартално планиране - квартал, в който е обмислено всичко, от местоположението и допълнителните услуги до изграждането и поддържането на една модерна и функционална инфраструктура. Съгласно градоустройствения план на квартала, сградите в комплекса заемат само 20% от неговата площ, останалото пространство е отредено за зелени площи, градини, детски площадки и улици. Предвидена е професионална поддръжка на зелените площи и пространството около сградите.

Паркът, освен голямо разнообразие от апартаменти, еднофамилни и редови къщи, предлага детска градина, спортни съоръжения, детски площадки и басейн, а също така и редица услуги като магазини, ресторанти, химическо чистене, аптека и други подобни. Заедно с Business Park Sofia, жилищният комплекс въплъщава визията за “град в града”, където хората работят, живеят, почиват, пазаруват и спортуват на едно място.

Характеристики:

- Зелени площи, алеи и паркове
- Ниско застрояване до три нива
- Надеждна инфраструктура
- Интелигентни решения за паркиране

Търговско-развлекателна част:

- Търговска зона с магазини
- Център за услуги и развлечения
- Спортни съоръжения
- Целодневна детска градина
- Здравен център
- Парти зала за празненства

Инфраструктура:

- В полите на Витоша
- Бърз и лесен достъп до града
- В близост до Бизнес Парк София
- Многобройни възможности за пазаруване, забавление и отдих