Къща в кв. Камбаните

Къща в кв. Камбаните

Квартал: Камбаните
Къщи: 870 кв.м.

Новопостроена самостоятелна къща във в.з. Камбаните с площ от 870 кв.м. Къщата е с модерна архитектура и функционално разпределение по етажи:

Партер - антре, хол, трапезария и кухня, библиотечен кът, спалня с баня, гардеробно помещение, втора баня, тераса.

Първи етаж - три спални, всяка с баня, тераса и помощно гардеробно помещение.

Втори етаж - две спални, всяка с баня и обща тераса с панормна гледка.

Подземното ниво - басейн, зала за фитнес, помещение за сауна, баня с тоалетна, складово помещение, котелно помещение, гараж за две коли.


Общата площ на парцела е 740 кв.м., като вертикалната планировка и оформлението на двора предлагат хармонична, следваща природните дадености, среда с материали и цветове от мрамор, естествено дърво, стъкло, декинг, гранитни павета. Английски двор с площадка за барбекю и лятна беседка са разположени във фронталната част на имота.

Технически характристики

Къщата разполага със система за автономно електрозахранване /генератор/, за видеонаблюдение и периметрова охрана по сигурността, автоматика за напояване, собствен водоизточник, пелетна отоплителна инсталация с разширен капацитет, автономно действащ портал за автомобилен достъп. Предлага се с обзавеждане, оборудване и системи от реномирани производители: Bosch, Beninca, Grohe, Schneider Electric, Caligaris, Roca, Gardenia, Brabantia, Aquamar, Alumil, Panasonic.

Местоположение и обкръжаваща среда

Имотът се намира във в.з. Камбаните, в близост до к-с Бел Вали. На 3 мин. от Гаритидж Парк, Бизнес Парк София и Околовръстен път. Спокойна и идилична атмосфера, в съседство с частни вили и къщи с големи дворни пространства и богато озеленяване.