Политика за поверителност

Вашата поверителност е важна за Colliers International. Ние сме регистрирани като Администратор на лични данни по Закона за защита на личните данни (Законът). Предоставените от Вас лични данни чрез този уебсайт се третират съгласно Закона. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате да ни предоставите за ползване вашите лични данни по начина, описан по-долу.

Ние сме единствен собственик на цялата информация и лични данни, събрани чрез уебсайта. Можем да ги използваме за маркетинг цели. Например, Colliers или трети лица могат да изпращат електронни съобщения, които изрично сте поискали или ние сме преценили, че представляват интерес за Вас. Имаме право също да изпращаме покани за събития, организирани от нас или трети лица.

Използваме „бисквитки“, за да следим използването на сайта (да наблюдаваме поведението на потребителите и да събираме данни, за да Ви предоставим по ефективна услуга). „Бисквитките“ са малки текстови файлове, създадени и съхранявани на Вашия компютър през интернет търсачката Ви за получаване на информация за уебстраниците, които посещавате. Личните Ви данни няма да се продават или отдават под наем на трети лица, въпреки че при определени случаи могат да бъдат предоставяни на трети лица за маркетинг цели/съобщения. Можете да откажете да получавате такива съобщения от нас или да актуализирате данните си, като ни пишете на посочения по-долу адрес.

Като част от глобалното сдружение на Colliers International, Вашите лични данни могат да бъдат използвани за посочените тук цели, както от дружеството в България, така и от дружества, свързани с Colliers International.

Тези данни, няма да бъдат трансферирани  за маркетинг цели извън Европейската икономическа зона, към държави, в които няма защита на личните данни, без Ваше разрешение.

Имате право да изискате от нас копие на личните си данни, които съхраняваме при нас. Запазваме си правото да наложим малки административни такси, за да покрием разходите си в тази връзка.

Моля, имайте предвид, че този уебсайт съдържа линкове към други сайтове, за чието съдържание и процедури за поверителност не можем да носим отговорност.

При въпроси, свързани с тази Политика за поверителност, свържете се с нас на bulgaria@colliers.com .